Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Maisburgertjes

header-recepten2019_bew_zomer.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Kook in ongeveer 15 minuten 2 grote maïskolven gaar en snijd de korrels eraf. Doe 150 gram maïskorrels in de keukenmachine met de bloem en de eieren. Doe het mengsel in een kom en schep de rest van de maïs, cervelaatworst, komijn, knoflook en de helft van de ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Doe per burgertje 1 flinke lepel van het mengsel in de pan en bak het in 5 minuten goudbruin, keer halverwege. Doe een aantal burgers tegelijk in de pan, er is beslag voor ongeveer 20 burgertjes. Snijd de komkommer en augurk in blokjes. Klop een dressing van 1 eetlepel augurkenvocht, 2 el olie, zout en peper. Schep de komkommer om met de rest van de ui, de augurk en de dressing. Serveer bij de burgertjes.

Ingrediënten

300 gr maïskorrels
3 eieren
300 gr cervelaatworst, in reepjes
1 tl gemalen komijn
2 komkommers
4 grote augurken
100 gr bloem
1 teentje knoflook
1 ui, gesnipperd
4 el zonnebloemolie

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.