Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Maissalsa (recept van Barry en Vivian)

header-recepten2019_bew_zomer.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Heerlijk bij nacho's, vis of garnalen. Of met geroosterde zoete aardappel en wraps bijvoorbeeld.

vegetarisch

Ingrediënten

Bijgerecht 2 personen:


2 maiskolven
1 grote tomaat
½-1 rode peper
sap van 1 limoen
2 lente-uien
1 el olijfolie
4 el koriander en/of munt
zout en peper

 

Bereidingswijze

Verwijder de bladeren en het 'haar' van de mais. Kook de maiskolven in ruim koken water in 5-8 minuten gaar. Haal ze uit het water en laat afkoelen tot je ze beet kunt pakken.
Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de rode peper en hak fijn. Snijd de lente-uien in dunne plakjes. Hak de koriander en/of munt grof.
Snijd de maiskorrels los en meng alle ingrediënten door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.