Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Maissoep

header-recepten2019_bew_herfst.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Fruit de uit, prei, wortel, bleekselderij en knoflook in olie. Voeg als alles glazig is de maïskorrels toe. Schenk er bouillon of water op tot alles ruim onderstaat. Breng aan de kook en draai het vuur lager. Laat 25 minuten zachtjes koken, maak op smaak met peper en zout. Serveer zo of gepureerd.

Lekker om verse koriander toe te voegen bij het serveren of heel fijn gesneden bosui!

vegetarisch

Ingrediënten

1 middelgrote ui, gesnipperd
1 klein prei, in fijne ringen
1 wortel, brunoise (kleine blokjes)
4 stengels bleekselderij, gesneden
2 tenen knoflook, fijngehakt
milde olie
300 gram maïskorrels (verwijder bladeren en draden van de kolf, zet rechtop en snijd de korrels eraf van boven naar beneden)

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.