Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Ovenschotel met venkel en aardappelpuree (recept van abonnee Coby)

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Kook de aardappelen. Bak ondertussen de spekreepjes uit.  Voeg de kleingesneden groenten toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Doe het mengsel in een ovenschaal en maal er zwarte peper over naar smaak.  Sprenkel er ongeveer 1 eetlepel ahornsiroop over. Kruimel de helft van de roquefortkaas erover.  Maak aardappelpuree van de gekookte aardappelen, warme melk en boter. Dek de groenten af met aardappelpuree. Leg er nog wat kleine klontjes roomboter op en strooi de rest van de roquefortkaas erover. Zet de schotel 10 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

Recept voor 2 personen

100 gr magere spekreepjes
1 kleine ui, fijngesneden
1 groene paprika, fijngesneden
1 el verse Italiaanse kruiden
2 kleingesneden venkelknollen
1 el ahornsiroop
400 gram aardappelen
beetje warme melk
beetje boter
75 gr roquefortkaas
zwarte peperkorrels 

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.