Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Pasta met rucola, witte bonen, aillet en pesto (recept van Barry en Vivian)

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement



 

 

vegetarisch

Ingrediënten

Hoofdgerecht 4 personen:

250 gr (spelt)pasta
75 gr rucola
400 gr witte of cannellini bonen (uit blik)
2 el groene pesto
6 cm jonge knoflook (of 4 tenen gewone knoflook)
4 el boter
4 el gehakte walnoten
zout en peper

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en vang het kookvocht op. Spoel de bonen af en laat ze uitlekken. Verhit 1 eetlepel boter in een ruime koekenpan. Halveer de jonge knoflook in de lengte en snijd het vervolgens in zo dun mogelijk plakjes. Fruit de knoflook in de boter ongeveer 5 minuten op een matig vuur. Voeg de pasta en pesto toe en meng het goed door elkaar. Voeg dan de overgebleven boter, bonen en rucola toe. Roer alles goed door elkaar en voeg 2 tot 4 eetlepels van het pastakookvocht toe zodat de pasta gaat glanzen. Verwarm het geheel door tot de boter gesmolten is en de rucola begint te slinken. Breng op smaak met zout en peper en serveer met gehakte walnoten.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.