Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Pasta met snijbiet

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente. Rooster in een droge pan eventjes de pijnboompitten. Roerbak de snijbietblaadjes in 1 tot 3 minuten in een scheutje olijfolie, voeg knoflook en zongedroogde tomaatjes toe. Meng met de pasta en bestrooi met de geroosterde pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.

vegetarisch

Ingrediënten

200 gr pasta
200 gr snijbiet, fijngesneden
scheutje olijfolie
2 teentjes knoflook, uitgeperst
10 zongedroogde tomaatjes, kleingesneden
2 el pijnboompitten
4 el Parmezaanse kaas, geraspt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.