Snijd de ui, knoflook, paprika en bleekselderij fijn. Ontdoe de bladeren van de palmkool van de nerf en snijd fijn. Kook de pasta.
Verhit in de wok de olijfolie. Bak de spek uit en haal uit de pan. Fruit de ui samen met de knoflook in de olijfolie. Voeg de paprika, bleekselderij en fijngesneden palmkool toe en wok mee. Voeg de tomatensaus toe en voeg ook de spekjes weer toe. Voeg ook de kruidenkaas toe. Roer door en laat dit ongeveer 10 - 15 minuten pruttelen. Schep het mengsel uit de pan en laat het heel even draaien in de blender. Schep de saus op de tagliatelle en strooi de Parmezaanse kaas erover.
2 personen
200 gram pasta, bijv. tagliatelle
olijfolie
4 reepjes ontbijtspek of gerookte spekjes|
1 palmkool
1 rode ui
1 teentje knoflook
1 paprika
1 steel bleekselderij
175 gram tomatensaus
75-100 gram zachte kruidenkaas (bijv. Boursin)
Parmezaanse kaas