Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Pastasaus met palmkool (recept van abonnee Lieseth

lente_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snijd de ui, knoflook, paprika en bleekselderij fijn. Ontdoe de bladeren van de palmkool van de nerf en snijd fijn. Kook de pasta.
Verhit in de wok de olijfolie. Bak de spek uit en haal uit de pan. Fruit de ui samen met de knoflook in de olijfolie. Voeg de paprika, bleekselderij en fijngesneden palmkool toe en wok mee. Voeg de tomatensaus toe en voeg ook de spekjes weer toe. Voeg ook de kruidenkaas toe. Roer door en laat dit ongeveer 10 - 15 minuten pruttelen. Schep het mengsel uit de pan en laat het heel even draaien in de blender. Schep de saus op de tagliatelle en strooi de Parmezaanse kaas erover.

vegetarisch

Ingrediënten

2 personen

200 gram pasta, bijv. tagliatelle
olijfolie
4 reepjes ontbijtspek of gerookte spekjes|
1 palmkool
1 rode ui
1 teentje knoflook
1 paprika
1 steel bleekselderij
175 gram tomatensaus
75-100 gram zachte kruidenkaas (bijv. Boursin)
Parmezaanse kaas

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.