Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Pastinaak mousseline (recept van chef-kok Pepijn Schmeinck)

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Kook de pastinaken in de bouillon met room goed gaar, laat het dan iets afkoelen (naar ongeveer 70 C). Hou het kookvocht apart en doe de pastinaken in een blender en zorg dat de deksel er heel goed op zit want het kan door de hitte overlopen. Voeg iedere keer een beetje vocht toe totdat de puree mooi glad is maar niet te dun.

Dit is heerlijk bij een mooi geroosterd stukje witvis met bijvoorbeeld een salade met notenvinaigrette.

vegetarisch

Ingrediënten

(voor bij een stukje witvis bijv. skrei, schelvis of wijting)

2 pastinaken, in kleine stukken
2 eetlepels room
2 dl groente- of kippenbouillon

 

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.