Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Pastinaakquiche met champignons (recept van abonnee Carry)

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Schil de pastinaak en snijd in kleine stukjes. Stoof in boter tot ze zacht zijn. Als het zover is, voeg dan gehalveerde champignons toe met een uitje. Snijd de salami en halveer de kerstomaatjes. Voeg dit toe aan de pastinaak en roer het goed door. Bekleed een springvorm met bladerdeeg. Schep het pastinaakmengsel in de springvorm. Klop in een kom de eieren met de room en roer er de cayennepeper, peper eventueel zout en de tijm doorheen. Giet het mengsel over het pastinaakmengsel. Rasp er flink wat kaas over en bak ongeveer  40 minuten in de oven op 200C.  

vegetarisch

Ingrediënten

1 grote of 2 kleine pastinaken
250 gram champignons
1 ui, klein gesneden
100 gram salami
handje kerstomaten
6 plakjes bladerdeeg
4 eieren
125 ml slagroom
geraspte kaas, klein handje
cayennepeper
tijm
peper
zout
beetje boter

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.