Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Pittig gebakken spitskool

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snijd de schoongemaakte ui in kleine stukjes. Haal de zaadjes uit het stukje peper en snijd het pepertje heel fijn. Snijd de spitskool in smalle reepjes. Verhit de olie in een wok en bak hierin op hoog vuur de uisnippers, de stukjes peper en de spitskoolreepjes gedurende 5 minuten. Strooi het kerriepoeder erover en laat het 1 minuut meebakken. Giet de kokosmelk en de ketjap bij de groenten, warm goed door en dien warm op.

vegetarisch

Ingrediënten

1 ui
1/2 rode peper
600 gr spitskool
2 el olie
2 tl kerriepoeder
1 dl kokosmelk
2 el ketjap

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.