Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Roergebakken savooiekool met pastinaak of wortel

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snijd de geschrapte wortel in stukken van circa 10 cm lang. Snijd de stukken in plakken van 0,5 cm dik en de plakken in reepjes van dezelfde dikte. Controleer de savooikool op dikke stukken. Snipper het pepertje zonder de zaadjes. Was de taugé, verwijder de losdrijvende groene dopjes en laat de taugé uitlekken. Verhit de olie in een wok of koekenpan. Roerbak de wortelreepjes 2 minuten. Voeg de kool en de Spaanse peper of de sambal toe en roerbak nogmaals 2 minuten. Schep er de sojasaus en de honing of de gembersiroop door. Voeg de taugé toe en laat omscheppend kort doorwarmen. Lekker bij een gebakken kipfilet of een karbonaadje en aardappelpuree of aardappelgratin.

vegetarisch

Ingrediënten

200 gr winterwortel of pastinaak
200 gr gesneden savooiekool
1 Spaanse peper
100 gr taugé
2 el olie
1 el sojasaus
2 tl honing

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.