Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Rucolataart

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180C. Beboter een taart- of springvorm. Strooi de sesam-en maandzaadjes op de bodem. Bekleed de bodem met de plakjes bladerdeeg. Meng de kaas, het ei en de honing door elkaar, roer goed glad. Voeg op het laast de rucola toe. Breng op smaak met peper en zout. Schep het mengsel in de vorm en zet in het midden van de oven. Bak ongeveer 30 minuten tot de vulling stevig is.

vegetarisch

Ingrediënten

6 plakjes bladerdeeg, ontdooid
200 gr mascarpone of ricotta (mascarpone=smeuïg, ricotta= fris)
1 ei
4 handen rucola, iets gesneden
1 dessertlepel honing
boter
sesam- en maanzaadjes
 

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.