Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Salade met peer en blauwe kaas

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Bak de plakken pancetta knapperig in een droge koekenpan. Laat ze op keukenpapier afkoelen en breek ze in stukken. Rooster de hazelnoten in de koekenpan en hak ze grof. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in partjes. Verdeel de sla over de borden. Leg de peer erop en verdeel de kaas erover. Klop de olie, honing, azijn en mosterd tot een dressing en voeg zout en peper naar smaak toe. Sprenkel de dressing over de salade en garneer met hazelnoten en pancetta.

Ingrediënten

2 plakken pancetta
2 el hazelnoten
4 rijpe peren
gemengde sla
100 gr Gorgonzola of Bleu d'Auvergne, in stukjes
4 el walnootolie,
3 el vloeibare honing
1 el azijn,
1 tl Dijonmosterd
(zee)zout
versgemalen zwarte peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.