Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Saus van geroosterde paprika en koriander

header-recepten2019_bew_herfst.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Rooster de rode paprika's en chilipepers in een braadslede in een oven van 220C tot de schil zwartgeblakerd is, circa 20 minuten. Doe ze in een afgesloten plastic zak of koelkastdoos en laat ze afkoelen (door de zich ontwikkelende stoom laat het schilletje makkelijk los). Trek het schilletje eraf en verwijder zaad en zaadlijsten. Pureer het vruchtvlees van de paprika's en chilipepers met de overige ingrediënten. De saus is 4-5 dagen houdbaar in de koelkast. Lekker bij groenten, bij kip of vis en door couscous.

vegetarisch

Ingrediënten

4 grote rode paprika's
3 chilipepers
2 teentjes knoflook
20 gr koriander
75 ml olijfolie, extra vierge
1/2 tl zout
1/2 tl peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.