Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Snijbiet à  la crème

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verwijder de steel van de snijbiet en was de blaadjes goed. Smelt de boter in een grote koekenpan. Voeg de geperste knoflook en de snijbiet toe, breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout en bak alles op matig vuur tot de snijbiet is geslonken. Leg de snijbiet op een snijplank, hak hem fijn met een hakmes en druk het overtollig vocht eruit. Schenk de slagroom in de koekenpan en verwarm het zachtjes. Voeg de snijbiet toe en roer tot het verwarmd is. Schep de snijbiet in een schaal en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.

vegetarisch

Ingrediënten

ca. 1 kg snijbiet
2 tl boter
1 teentje knoflook, geperst  
1/4 tl versgemalen nootmuskaat
80 ml slagroom
1 el geraspte parmezaanse kaas
zout en peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.