Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Snijbiet en wortel

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Schrap de wortels en snijd ze in plakjes van  1/2 cm dik. Verwijder het onderste stuk van de snijbiet en maak de bladeren los van de stelen en was deze. Hak de blade grof en snijd de stelen in reepjes. Pel de ui, halveer hem en snijd in halve ringen. Verhit de olie in een pan en schep de ui met de stelen van de snijbiet in de pan. Fruit op halfhoog vuur omscheppend 2 minuten. Voeg de worteltjes, het blad van de snijbiet, de rozijnen en de witte wijn of de bouillon toe. Breng de groenten met wat zout en peper op smaak. Laat alles 10 minuten stoven met het deksel op de pan. Meng de roomkaas door de groenten. Het is ook erg lekker om hiermee flensjes te vullen.

vegetarisch

Ingrediënten

600 gr snijbiet
400 gr wortels
1 grote ui
2 el olijfolie
2 el rozijnen
50 ml droge witte wijn of groentebouillon
zout en versgemalen peper
125 gr roomkaas met knoflook

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.