Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Snijbiet in roomsaus

zomer-header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snipper de uien en de knoflook, snijd de nerven van de snijbiet in stukjes en het groen van het blad in dunne reepjes. Fruit de ui en knoflook glazig en voeg dan de gesneden nervan van de snijbiet toe. Laat met een klein beetje water 10 minuten sudderen. Reepjes snijbiet (in afdruipnat van het schoonmaken) en zout toevoegen en 5 minuten meesudderen. Dan oregano, basilicum en peper toevoegen en nog 5 minuten op het vuur laten staan (evt. nog water toevoegen). Ei, room, melk en nootmuskaat toevoegen en doorroeren totdat het ei gestold is. Na 3 min.  ca 1 eetlepel maïzena (opgelost in water) toevoegen en nog even laten doorkoken. Lekker met tagliatelle en gebakken vis (forel of zalm).

vegetarisch

Ingrediënten

600 gr snijbiet
1 ei
2 kleine uien
2 teentjes knoflook
100 ml room,
100 ml melk
1 tl oregano,
1 tl basilicum
peper & zout
nootmuskaat
1 el maizena, opgelost in water

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.