Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Snijbiet met chorizo en paddenstoelen (recept van abonnee Diane)

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snijd de chorizo in blokjes. Maak de paddenstoelen schoon. Was de snijbiet en droog een beetje. Leg de bladeren op elkaar en snijd in repen. Snijd de hardere stelen in kleine stukjes.

Verhit de olie in een wok of grote koekenpan en roerbak eerst de stelen van de snijbiet. Voeg dan de bladeren toe met  de paddenstoelen en de chorizo. Roerbak alles ongeveer 10 minuten, op vrij hoog vuur, tot zowel de snijbiet als de paddenstoelen gaar zijn. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Dien meteen op, bijv. bij een steak.

Ingrediënten

8 plakjes chorizo
300 gr (wilde) paddenstoelen
ongeveer 500 gram snijbiet
3 el olie
zout en peper

 

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.