Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Snijbietsoep

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Was de snijbiet goed en laat ze uitlekken. Maak de uien schoon en snijd deze in kleine stukjes. Verwarm de boter in een pan en bak de uien glazig. Strooi de havervlokken erover. Voeg de groentebouillon toe en breng de soep aan de kook. Doe er eventueel de in blokjes gesneden courgette bij. Laat hem 10 minuten doorkoken en voeg dan de snijbiet toe. Roer alles goed door en kook de snijbiet in ongeveer 5 minuten gaar. Haal de pan van het vuur en pureer de soep. Schep de soep in kommen en serveer met Parmezaanse kaas.

vegetarisch

Ingrediënten

500 gr snijbiet
2 uien
eventueel 1 courgette
2 el boter
4 el fijne havervlokken
1 l groentebouillon
geraspte Parmezaanse kaas

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.