Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Snijbiettaart(jes)

zomer-header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een muffinvorm in. Bedek ieder muffinvormpje met bladerdeeg. Meng de snijbiet met de geraspte kaas, crème fraïche, eieren en een beetje melk. Breng op smaak met zout en peper. Schep dit mengsel in de vormpjes en vouw de uitstekende hoekjes van de bladerdeeg naar binnen. Zet de vorm ongeveer 20 minuten in de oven. De taartjes zijn zowel warm als koud lekker. (U kunt natuurlijk ook één grote taart maken in een springvorm en voor het serveren in punten snijden)

vegetarisch

Ingrediënten

12 plakken bladerdeeg
300 gr gekookte snijbiet
200 gr geraspte oude kaas
125 ml crème fraïche
4 eieren
scheutje melk
zout en peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.