Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Spitskoolgratin

zomer-header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Bak de bacon in een klein beetje olie, voeg de champignons en de spitskool toe en roerbak tot de kool geslonken is. Voeg de slagroom toe en laat die 5 minuten inkoken. Roer dan de helft van de kaas erdoor en breng eventueel op smaak met wat peper en zout. Giet het koolmengsel in een ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover. Zet kort onder de hete grill tot de kaas gesmolten is.

Ingrediënten

150 gram bakbacon in reepjes
1 eetlepel olijfolie
1 doosje kastanjechampignons, in vieren
600 gram gesneden spitskool
125 ml slagroom
200 gram geraspte Parmezaanse kaas
zout en peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.