Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Spitskoolsalade met kaas

header-recepten2019_bew_zomer.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Doe de bleekselderij, ui en wortel in een grote kom. Snijd de kool in vier parten, verwijder de harde stronk en snijd dan in smalle reepjes. Doe de kool in de kom. Rasp de appel grof, besprenkel met citroensap en doe ook in de kom samen met het karwijzaad en de gehakte walnoten. Maak de dressing van de zure room en mayonaise en breng op smaak met royaal zout en peper. Schep de blokjes kaas door de salade en schep alles goed om.

vegetarisch

Ingrediënten

3 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
1 kleine ui, in halve maantjes
1 wortel, grof geraspt
400 gr spitskool
1 appel
1 el citroensap
1/2 tl karwijzaad
50 gr gehakte walnoten
200 gr stevige belegen kaas, in blokjes
8 el zure room
4 el mayonaise
zout en peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.