Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Sprouty tabouli

header-recepten2019_bew_zomer.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Doe de bulghur in een kom, giet het kokende water erop, voeg het zout toe en dek het af. Laat dit ongeveer 30 minuten staan. Roer het daarna los met een vork. Blancheer ondertussen de sprouty 5 minuten. Voeg alle ingrediënten toe aan de bulghur en meng dit goed. Laat goed afkoelen en dien op.

vegetarisch

Ingrediënten

250 gr bulghur
400 ml kokend water
1 1/2  tl zout
50 ml citroensap
50 ml olijfolie
1 teentje knoflook, geperst
3 sjalotten, fijngesneden
1 el verse of gedroogde munt
3-4 takjes peterselie, fijngehakt
150 gr sprouty
1 rode paprika, in stukjes
1 komkommer, in stukjes
2 tomaten, in stukjes

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.