Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Thaise kip met broccoli en paksoi

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snijd de kip in dunne plakjes. Meng de kerriepasta met knoflook, gember en limoenrasp en meng dat door de kip. Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak de kip op hoog vuur lichtbruin. Voeg de broccoli toe en iets later de paksoi, kokosmelk en vissaus. Leg een deksel op de pan en verwarm alles 5 minuten of tot de broccoli beetgaar is en de kip door en door gaar. Strooi er voor het opdienen koriander of basilicum over. Voor een vegetarisch gerecht: Vervang de kip door tofu. Snijd de tofu in stevige plakken of stukjes.

Ingrediënten

300 gr kipfilet
1 tl Thaise groene kerriepasta
2 teentjes knoflook, heel klein gesneden
2 tl fijngehakte verse gember
geraspte schil van 1 limoen
2 el zonnebloemolie
350 gr broccoli, in roosjes
200 gr paksoi, in repen
1 blikje kokosmelk (165 ml)
4 tl vissaus
4 el gehakte korianderblaadjes of basilicumblaadjes

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.