Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Tjap Tjoi

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Pel de uien en knoflookteentjes en snipper deze. Maak de preien schoon, snijd ze in ringen. Maak de wortel schoon en snijd deze in dunne plakjes. Maak de savooiekool schoon, snijd hem in dunne reepjes . Was de taugé en laat deze uitlekken. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook eventjes. Voeg dan de wortel, kool, prei en gemberpoeder toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg dan de bouillon, sojasaus, peper en zout toe. Breng dit aan de kook en laat dit 10 minuten zachtjes koken. Roer de maïzena met een beetje water tot een papje. Roer dit door het groentemengsel. Schep dan de taugé erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten koken.

vegetarisch

Ingrediënten

2 uien
2 teentjes knoflook
2 preien
1 wortel
300 gr savooiekool
100 gr taugé
3 el olijfolie
0,5 tl gemberpoeder
1 el sojasaus
2 dl groentebouillon
zout & peper
1 el maïzena

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.