Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Vietnamese noedels met vissaus

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Bereid de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de worteltjes in de lengte doormidden en dan in schuine dunne plakjes en de lente-uitjes in ringen. Snijd de paksoi in repen. Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes met de uitgeknepen teentjes knoflook 2 minuten. Voeg eerst de wortel toe en roerbak 3 minuten, voeg dan de bosuitjes en de paksoi toe en roerbak nog eens 3 minuten. Schenk de vissaus of sojasaus en het citroensap erbij en verhit het geheel nog 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de mihoen fijn en verdeel het door het groentemengsel. Warm het geheel goed door.

Ingrediënten

350 gr mihoen
200 gr worteltjes
6 lente-uitjes
1 struik paksoi
2 teentjes knoflook, geperst
1 pak tofureepjes pittig gekruid
3 el olie
5 el vissaus of voor vegetarische variant sojasaus
4 el citroensap
zout en peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.