Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Witlof ovenschotel

header-recepten2019_bew_zomer.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de witlof schoon, verwijder de bittere kern en halveer de struikjes.  Kook de witlof ca. 5 minuten, giet af en laat uitlekken.  Omwikkel de witlof met ham en leg de pakketjes in een ovenschaal. Roer de Boursin los met de melk. Verdeel dit mengsel over de witlof.  Snijd de tomaten in plakjes en leg op de witlof. Bestrooi de schotel met kaas en bak in het midden van de oven ongeveer 20 minuten.

Ingrediënten

4 personen:

6 struikjes witlof
150 gr schouderham in plakjes
1 beker Boursin cuisine, knoflook & fijne kruiden (245 g) of andere kruidenkaas
3 el melk
2 tomaten
100 gr gemalen belegen kaas

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.