Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Maak de venkelknollen schoon en snijd deze in repen. Schil de wortelen en rasp deze grof. Schil en was de aardappelen. Snijd de aardappelen in heel dunne plakjes. Meng de venkel met de wortel en leg deze in laagjes, afwisselend met de aardappelen, in een ovenvaste schaal. Bestrooi iedere laag dun met peper, zout en wat geraspte kaas (houd echter de helft van de kaas opzij). Zorg ervoor dat de bovenste laag groenten zijn en verdeel hier de rest van de kaas over. Klop de room los met het ei, paprikapoeder, peper en zout. Giet dit mengsel over de kaas. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200C gedurende 45 minuten.

vegetarisch

Ingrediënten

2 venkelknollen
500 gr wortelen
400 gr aardappel
150 gr geraspte kaas
125 ml room
1 ei
paprikapoeder
zout en peper

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.