Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Maak de peultjes schoon en kook ze kort, tot ze beetgaar zijn. Was of schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 20 minuten beetgaar, met een beetje zout. Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken met koud water en pel ze. Bak de spekjes knapperig. Snijd ondertussen de komkommer en appels in blokjes. Meng mayonaise met verse dille, zout en peper, of maak het recept van dilledressing; te vinden op deze site bij Dressings. Laat de aardappelen een beetje afkoelen en snijd ze in grove blokjes. Snijd ook de eieren in grove blokjes. Meng nu de aardappelen, peultjes, komkommer, appels, eieren, spekjes en dillemayonaise in een schaal en dien nog niet helemaal afgekoeld op. De peultjes kunnen eventueel vervangen worden door een kleine pot doperwten.

 

vegetarisch

Ingrediënten

100 gr peultjes
1 kg (nieuwe) aardappelen
4 eieren
200 gr spekjes
1 komkommer
1-2 appels
mayonaise
verse dille
zout en peper

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.