Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Weer andijvie in het pakket? Floor vindt van niet! Want als je deze soep eenmaal geproefd heb, hou je nooit meer andijvie over. En in een handomdraai gemaakt! 

vegetarisch

Ingrediënten

1 krop andijvie
25 gr boter
25 gr bloem
7,5 dl groentebouillon
2,5 dl melk
100 gr camembert
peper

Bereidingswijze

Snijd de andijvie in repen en was ze. Smelt de boter in een soeppan, roer de bloem erdoor en laat het even garen. Voeg de melk en de bouillon beetje bij beetje toe, roer glad en breng langzaam aan de kook. Laat het een paar minuten zachtjes doorkoken tot de soep glad en mooi gebonden is. Voeg de andijvie toe aan de soep en kook even door. Snijd de camembert in blokjes en laat ze onder voortdurend roeren in de soep smelten. Pureer eventueel. Breng op smaak met zout en peper.

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.