Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Stoof de groene asperges in de witte wijn, boter en een beetje zout gaar (à la greque) en tot de wijn met de helft is ingekookt. Voeg de room toe en doe alles dan in de blender, maal zo fijn mogelijk. Je krijgt het mooiste resultaat door dit mengsel door een fijne zeef te drukken. Voeg nu de agar agar toe en verwarm langzaam tot tenminste 90C. Je kan het nu verdelen in een diep bord of in een vorm om later te storten. Persoonlijk vind ik een diep bord mooier, je kan dan de panna cotta als basis gebruiken en de rest van het gerecht hierop maken.

vegetarisch

Ingrediënten

Mooi elegant voorgerecht, erg lekker met een gepocheerd ei, wat gegrilde asperges en eventueel wat mooie gerijpte ham.

200 gr groene asperges
2 dl witte wijn
1 el boter
2 dl room
2 gram agar agar

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.