Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

 

 

vegetarisch

Ingrediënten

Bijgerecht 4 personen:

800-1000 gr asperges
1 citroen
1 sinaasappel
1 kleine sjalot
4 el olijfolie
1 tl honing
2 el geroosterde pitten en zaden (zie recept op de website) of hazelnoten
zout en peper

Bereidingswijze

Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges af en gril ze in een grillpan in 5-10 minuten beetgaar. Heb je witte asperges, schil ze dan en kook ze in 10-15 minuten beetgaar. Eventueel kun je ze daarna nog grillen voor mooie grilstrepen.
Maak ondertussen de dressing. Rasp de schil van de citroen en sinaasappel en pers daarna het sap uit. Snipper het sjalotje zeer fijn. Klop de citrusrasp en -sap, sjalot, honing en olijfolie goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Schik de asperges op een serveerschaal, schep 8 eetlepels dressing erover en garneer met geroosterde pitten en zaden.

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.