Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook en rode peper even aan. Schep de asperges en erwtjes erdoor. Blus af met de bouillon en wijn en laat 10 minuten sudderen (tot de asperges beetgaar zijn). Roer de garnalen erdoor en laat deze 1 minuut meegaren. Meng de pasta erdoor en warm nog even goed door. Meng op het laatst de basilicum, rucola en het limoensap erdoor.
400 gr tagliatelle
100 ml bouillon
1 el olijfolie
100 ml droge witte wijn
1 teentje knoflook, fijngesneden
12 scampi's, gepeld
1 rode peper, zaadlijsten verwijderd, in dunne reepjes
1 handje basilicum, fijngesneden
8 witte asperges, geschild, in schuine stukken
1 bosje rucola, grof gesneden
200 gr erwtjes uit de vriezer, ontdooid
sap van 1 limoen