Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Snijd de aubergines in plakken (in de lengte) en bestrooi ze met zout. Laat even staan. Snipper de uitjes en de  knoflook. Snijd de rode peper (mag ook weggelaten worden) in stukjes. Doe olie in een pan  met een dikke bodem. Als de olie warm is, de ui/rode peper/knoflook erbij doen. Goed in beweging houden (anders verbrand het), voeg de trassi toe. Voeg als alles begint te ruiken, de tomaten toe. Laat lekker  pruttelen. Voeg kokosmelk toe en zet  even weg op laag vuur. Spoel de aubergines af en  maak tussen papier/keukendoeken droog. Vul een pan met veel zonnebloemolie  en frituur  de aubergines mooi goudbruin.  Laat uitlekken op papier. Voeg dan de aubergines  aan de tomatensaus toe en laat het het liefst nog een paar uur  pruttelen. Serveer met rijst en een vlees/visgerecht. Indisch eten..het is het lekkerst de dag erna.

vegetarisch

Ingrediënten

2 aubergines
mespuntje trassi
1 rode peper
blik gepelde tomaten
150 ml kokosmelk
zonnebloemolie
2 uitjes
2 teentjes knoflook

 

 

 

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.