Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Doe de bloemkoolroosjes, de aardappelen, de uien en de knoflook in een soeppan en voeg het water toe. Zet de pan op hoog vuur, leg het deksel erop en breng aan de kook. Temper het vuur en laat de groenten 15 minuten koken. Haal de pan van het vuur en zet hem opzij om 30 minuten af te laten koelen. Doe de inhoud van de pan over in een blender. Voeg de melk, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en pureer het geheel tot een gladde en romige soep. Doe de soep terug in de pan. Verwarm hem zachtjes (laat hem niet koken) vlak voor je hem opdient.

vegetarisch

Ingrediënten

350 gr bloemkoolroosjes
250 gr middelgrote aardappels, geschild, in stukken
1 middelgrote ui, gesnipperd
2 knoflooktenen, in plakjes
500 ml water
220 ml melk
1 tl zout
mespuntje peper
een snufje gemalen nootmuskaat

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.