Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Giet een beetje olie in een hete pan of wok, draai de pan rond en doe er 4 grote handen vol snijbiet in . Dat lijkt veel, maar de groente is binnen de kortste keren geslonken. Het gaat een beetje sissen, dus blijf in de buurt en schep de blaadjes om de 5 seconden om. Na ongeveer 30 seconden beginnen ze zacht te worden en laten ze, hopelijk maar een klein beetje, water los (als het veel is, moet u wat afgieten). Doe er 3 grote klonten boter bij en maal er naar smaak zo'n 12 streken nootmuskaat van de rasp over. Meng, voeg zout en peper toe en serveer. De boter en het water moeten samen precies genoeg natuurlijke saus opleveren om alles te binden.

vegetarisch

Ingrediënten

4 grote handen snijbiet (grote bladeren snijden, in stukken van ongeveer 10 cm.)
3 grote klonten boter
zout
peper
nootmuskaatbolletje
olie

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.