Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Wij eten dit graag als lichte avondmaaltijd met rijst, gebakken vis of een eitje en pinda's of knapperig gebakken uitjes.

 

 

vegetarisch

Ingrediënten

Bijgerecht 2 personen:

1 spitskool
1 el zonnebloemolie
2 volle el (Thaise) rode of gele currypasta
80 ml dikke kokosmelk (coconut cream)
1 limoen
koriander

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de currypasta 5 minuten. Voeg de kokosmelk, rasp van de limoen en 1 eetlepel limoensap toe. Roer goed door elkaar en laat 5-10 minuten zachtjes pruttelen tot het wat ingedikt is.
Snijd de spitskool in de lengte in 4 of 6 parten. Bestrijk met een bakkwast de spitskool rijkelijk met de currysaus. Leg de parten in een ovenschaal. Rooster de spitskool 30 minuten in het midden van de oven, tot het beetgaar is en aan de randjes iets geblakerd. Garneer met blaadjes koriander.

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.