Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Verwijder de eventueel gele of harde buitenste blaadjes van de spruiten. Snijd ze door de kern in tweeën. Leg de spruitjes met het snijvlak naar beneden en snijd kruislings de spruitjes in zeer dunne reepjes. Hak de hazelnoten grof.

Rooster de hazelnoten in een wok of koekenpan tot ze een beetje beginnen te kleuren en olie afgeven. Voeg de olijfolie toe en verhit de olie. Voeg de spruitjessnippers toe. Schud een paar keer met de pan heen en weer tot de spruitjes lauwwarm zijn en bedekt met olie. Knijp het sap van iets meer dan ½ limoen over de spruitjes en breng op smaak met zout en peper. Schud nog enkele keren heen en weer. Serveer direct met Parmezaanse kaas er bovenop.

vegetarisch

Ingrediënten

(2 personen)

200 gr spruitjes
handvol ongezouten hazelnoten
1 el olijfolie
1 limoen
3 el geraspte Parmezaanse kaas
zout en peper

 

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.