Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Verhit 1 el olijfolie in een flinke pan en fruit hierin de bleekselderij en wortel een paar minuten. Voeg de linzen, tomaat, salie en knoflook toe en fruit een minuutje mee. Zet alles ongeveer 2 cm onder water en breng aan de kook. Draai het vuur laag, leg het deksel op de pan en laat de linzen in 25-35 minuten gaarkoken. Haal zo nodig de laatste 10 minuten het deksel van de pan, zodat het meeste kookvocht verdampt. Maak de linzen op smaak met zout, versgemalen peper en een royale scheut olijfolie.

vegetarisch

Ingrediënten

Dit recept komt uit één van de favoriete kookboeken van abonnee Diane, I love groenten van Janneke Vreugdenhil.

3 el olijfolie
1 stengel bleekselderij in kleine blokjes
1 winterwortel, in kleine blokjes
150 gr linzen
1 kleine tomaat, ontveld en in blokjes
2 blaadjes verse salie, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt

 

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.