Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

 

 

vegetarisch

Ingrediënten

Hoofdgerecht 2-3 personen:
500 gr gnocchi
300 gr snijbiet
200 ml slagroom
150 gr milde gorgonzola (zoals Dolcelatte)
50 gr walnoten
boter om mee in te vetten.
zout en peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met boter. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ze met een schuimspaan uit de pan in de ovenschaal.
Snijd de stelen van de snijbietbladeren. Blancheer de snijbiet 1 minuut in ruim kokend water en laat vervolgens goed uitlekken. Snijd de stelen in dunne reepjes en de bladeren in brede repen. Meng de slagroom en snijbiet door elkaar. Verkruimel de helft van de kaas en meng door het roommengsel. Breng op smaak met zout en peper. Giet het mengsel over de gnocchi en schep voorzichtig door elkaar. Verkruimel de rest van de kaas erover. Hak de walnoten grof en strooi ze over de schotel. Bak de gnocchi 30 minuten in de oven tot het geheel bubbelt. Serveer direct, bijvoorbeeld met een frisse (komkommer)salade.

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.