Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Gaar de bataten zo droog mogelijk bijv. poffen of koken en heel goed afgieten. Roer de bataten door de roerzeef, het moet echt droog zijn. Als de puree nog nat is, laat het dan even uithangen in een doek. Meng de bloem met de puree, doe de eidooier erbij en een scheut olijfolie. Maak een soepel deegje. Je moet het uit kunnen rollen. Rol dan slierten met een diameter van   1,5 tot 2 cm en hak die dan in stukjes van ongeveer 5 cm., de gnocchi’s Leg ze op een blad met bloem. Gaar ze in kokend water, ze komen dan boven drijven, spoel koud. Droog de gnocchi’s weer en bak ze dan lekker in wat olie. Serveer er bijv. gepofte knoflook bij, roergebakken paksoi en een visje of voor de vegetariërs pittige tempeh.

vegetarisch

Ingrediënten

1 kilo zoete bataten
350 gram bloem
1 eidooier
scheut olijfolie

 

 

 

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.