Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Eén van Pepijn's favoriete groentes, hier zo puur als het kan.

vegetarisch

Ingrediënten

1 knolselderij
250 gr bloem
300 gr zout
5 eiwitten
150 ml water

 

Bereidingswijze

Maak een pasta van de bloem, zout, eiwitten en het water.

Maak een ronde basis van de pasta op een bakschaal en zet hier de gewassen maar niet geschilde knolselderij op. Pak vervolgens de knolselderij in met de rest van de pasta en zet het geheel in een op 160C voorverwarmde oven. Bak de knolselderij ongeveer 2 tot 3 uur tot er een mooie gouden korst is.

Haal de knol uit de oven en tik de bovenkant open, je kunt nu de heerlijke gare en geurige knolselderij er uit scheppen.

Dit is super met een mooie moot witvis of een lekkere karbonade. Natuurlijk kan er ook een schep crème fraîche of jonge kaas bij. Als je kruiden wil toevoegen dan is bieslook, daslook, dragon, dille, platte peterselie en kervel allemaal top!

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.