Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Kook de knolselderijblokjes gaar in weinig water met zout en citroensap, ca. 10 minuten. Laat uitlekken en pureer. Blancheer de paprikastukjes (kort in heet water leggen) en spoel af met koud water. Laat uitlekken.

Roer de roomkaas door de knolselderijpuree tot een egale massa. Splits de eieren. Voeg de paprikablokjes, eierdooiers en peterselie toe aan de puree en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.

Vet een souffléschaal in. Verwarm de oven voor tot 200 graden. Klop in een kom de eiwitten stijf. Spatel de knolselderijmassa er luchtig doorheen. (niet te lang kloppen want het geheel moet luchtig blijven) Vul de souffléschaal met het mengsel en laat in ca. 20 minuten rijzen en goudbruin worden. Heerlijk met breekbrood of Turks brood of …….

vegetarisch

Ingrediënten

1 knolselderij, schoongemaakt, dun geschild, in blokjes gesneden
1 eetlepel citroensap
kleine rode paprika, in kleine stukjes gesneden
1 eetlepel fijngehakte peterselie
100 gr. verse roomkaas met kruiden (of lightversie)
zout en peper
3 eieren

 

 

 

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.