Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 C. Vet een springvorm van ongeveer 26-28 cm in. Ontdooi de plakjes bladerdeeg en bekleed daarmee de ingevette springvorm. Roerbak de grof gesneden uien en voeg de venkel toe. Roerbak tot het mengsel wat zacht begint te worden. Meng in een kom de eieren met de pesto, kaas, melk, peper, zout en crème fraïche. Doe de uien en de venkel in de springvorm en giet daarover het eimengsel uit de kom. Bak de taart in het midden van de oven in ongeveer 30 minuten gaar. Variatie: i.p.v. kaas en pesto kunt u ook gorgonzola of geitenkaas gebruiken.

 

vegetarisch

Ingrediënten

(6 personen)
8 plakjes bladerdeeg
4-6 venkelknollen, in plakjes
2 uien, grof gesneden
100-150 gr pesto
300 gr kaas, geraspt
4 grote eieren
scheutje melk
200 gr crème fraïche
olie om te roerbakken
beetje boter om in te vetten
zout en peper

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.