Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 C. Verhit de boter in een pan en bak het sjalotje en de champignons er 1 minuut in. Roer de cognac erdoor en laat het vocht verdampen. Voeg de peterselie toe en maak af met zout en peper. Leg op ieder stukje bladerdeeg een plakje ham, daarop wat champignons en vouw het dicht. Smeer de pakketjes in met een beetje eigeel en bak ze in de oven in 10 minuten bruin en gaar.

Ingrediënten

(voor 12 stuks)
100 gr champignons, heel klein gesneden
20 gr boter
1 sjalotje, kleingesneden
1 el cognac
3 takjes peterselie, fijngehakt
3 blaadjes bladerdeeg, in vieren
3 plakjes serranoham, in 12 stukjes
1 eierdooier
zout en peper

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.