Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Kook de maïskolven 10 minuten in ruim water, laat afkoelen en schraap de korrels van de kolf. Schil de aardappels, was ze, rasp ze grof en dep droog. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes. Meng de losgeklopte eieren met de maïs, aardappel, paneermeel, lente-uitjes en wereldkruiden. Breng op smaak met zout en peper. Schep steeds een halve eetlepel van het maismengsel in hete olie in een koekenpan. Bak de beignets in ca. 4 minuten aan beide zijden goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze eventueel licht met piri piri (kruidenmix). Maak een dipsaus door de yoghurt, chilisaus en fijngehakte munt te mengen en op smaak te brengen met zout en peper. Serveer de beignets met deze saus.

 

vegetarisch

Ingrediënten

250 gr gekookte maïskorrels
2 grote aardappels
4 lente-uitjes
4 eieren
50 gr paneermeel
2 tl wereldkruiden
6 el zonnebloemolie
2 takjes munt, fijngehakt
zout en peper
8 el volle yoghurt
3 el zoete chilisaus

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.