Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Zet de aardperen onder water en breng het water aan de kook. Kook de aardperen ongeveer 15 minuten totdat ze zacht zijn. Haal de schil eraf, hij laat gemakkelijk los of soms even helpen met een schilmesje. Prak het vruchtvlees fijn. Kook onder het maken van de saus de pasta (beet)gaar. Roerbak in een beetje olie de spekreepjes of tofu met de uien en knoflook. Voeg de bouillon en de laurierblaadjes toe en laat het een beetje inkoken. Voeg dan de crème fraïche toe. Voeg tijm, zout en peper naar smaak toe en roer door. Voeg de geprakte aardperen toe en warm alles goed door. Verwijder de laurierblaadjes en meng de saus door de pasta. Bestrooi met geraspte kaas of verbrokkelde geitenkaas.

vegetarisch

Ingrediënten

1 kg aardperen
2,5 dl groentebouillon
2,5 dl crème fraïche
1 teen knoflook, geperst
2 grote laurierblaadjes
400 gr spekreepjes of gerookte tofureepjes
tijm
2 kleine rode uien, gesnipperd
zonnebloemolie
500 gr pasta
geraspte kaas of verbrokkelde geitenkaas
zout en peper

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.