Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit dit aan in wat olijfolie. Maak een gladde saus in een keukenmachine van de avocado’s en het citroensap. (kan ook met de hand, goed prakken en roeren tot romig). Breng de avocadosaus op smaak met peper en zout. Kook intussen de Romanesco, in kleine torentjes, beetgaar. Kook de pasta in ruim water met zout tot beetgaar. Giet de pasta af. Voeg de pasta bij de uien en knoflook en voeg de avocadosaus toe. Meng het geheel goed door elkaar. Halveer de cherrytomaatjes en meng deze door de pasta. Laat ze iets warm worden. Schep voorzichtig de Romanesco torentjes erdoor en verdeel de rucola erover. Bestrooi met grove Parmezaanse krullen.

Vegetarisch heerlijk maar ook lekker met zalm of kipfilet. 

vegetarisch

Ingrediënten

300 gram speltpasta
1 ui
olijfolie
2 tenen knoflook
1 Romanesco
1 grote of 2 kleine avocado’s
sap van een halve citroen
200 gram cherry tomaatjes
75 gram rucola
Parmezaanse kaaskrullen, een beetje grof is mooi. 
peper en zout

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.