Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Blancheer de palmkool in ruim water ongeveer 1 minuut, spoel koud en laat uitlekken. Doe dan een scheutje van de olie in de pan en   rooster de spek, voeg de palmkool toe en bak de kool beetgaar. Voeg de kikkererwten toe en het sap van de citroenen. Meng met de warme gekookte pasta en doe er net zoveel geraspte kaas over als jij lekker vindt.

vegetarisch

Ingrediënten

1 palmkool,  in repen gesneden
eventueel 100 gr gerookt spek in dobbelsteentjes
2 citroenen
koude persing olie naar keuze, notenolie is erg lekker hierbij
200 gr gekookte kikkererwten
oude kaas, je eigen favoriet, die van mij is Olde Remeker
200 gr van je favoriete pasta

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.