Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

 

 

 

vegetarisch

Ingrediënten

Hoofdgerecht 4 personen

400 gr pasta
2 el olijfolie
1 ui
2 tenen knoflook
2 ansjovisfilets (uit blik)
1 rode peper
2 el tomatenpuree
400 gr tomatenblokjes (uit blik)
1 bos palmkool
zout en peper

Bereidingswijze

Snipper de ui, knoflook en peper. Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een pan. Fruit de ui, knoflook, rode peper en ansjovis tot de ui glazig is. Voeg de tomatenpuree toe en fruit enkele minuten mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Breng op smaak en laat 10 minuten pruttelen tot het wat ingedikt is. Snijd ondertussen de palmkool in dunne reepjes. Voeg de palmkool toe aan de tomatensaus en laat nog 3-5 minuten zachtjes pruttelen tot de palmkool zachter is. Giet de pasta af en roer het door de palmkool-tomatensaus. Serveer direct. Serveer naar wens met pijnboompitten, Parmezaanse kaas of mozzarella erover.

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.